Om Café Charm

Hos oss hittar du ett stort sortiment av bröd, fikabröd, tårtor, smörgåsar och smörgåstårtor – allt tillverkat av bästa råvaror för att hålla högsta kvalitet.

Inre Hamnen kan du lätt köpa med dig något från vårat stora sortiment av nybakat bröd, bakverk och lunchlådor. Eller kom hit och njut på våran trivsamma uteservering.

I våra morgonpigga caféer på Inre Hamnen och Birsta City plan 2 hittar du alla vardagar en frukostbuffé (uppehåll pga corona). Vi erbjuder även varma mackor och ljuvliga smörgåsar.

Måndag till fredag serveras en sopp/tårtbuffé på Storgatan 34 från klockan 11.00-14.00.

På Birsta City plan 1 serverar vi dessutom populära luncher och middagar. Sallader, bakad potatis, pajer, laxpudding, lasange och soppa. Allt detta finns för avhämtning men kan självklar avnjutas på plats. Varför inte med ett glas öl eller vin.

Historia

1958 startade Åke och Ann-Marie Engström ett litet bageri på Södermalm. Tanken var att erbjuda ett sortiment gjort av förträffliga råvaror för att hålla bästa kvalité. Det lilla bageriet, som till en början gick under namnet Södermalms bageri, växte och verksamheten expanderade. 1984 öppnade det första caféet på Storgatan 34 där det ligger än idag. I samband med det bytte vi namn till Café Charm och finns nu på totalt fem platser i centrala Sundsvall och Birsta.

65 år senare är vår ambition fortfarande densamma – att erbjuda bästa kvalité. Våra kunder ska kunna förvänta sig det lilla extra, vare sig det gäller service eller våra produkter. Därför ska du aldrig tveka att säga till om det är något som inte är vad du förväntat dig.